Het perfecte notitieboekje

Bullet journal

ids thema’s voor het perfecte notitieboek

Het perfecte notitieboek moet een iided slip hebben, een duurzame sluiting, en een comfortabele bladwijzer. onszelf.

De geiide slip

Omdat je notitieboek de hele dag door vaak wordt gebruikt, is de iided slip erg belangrijk. De opstaande rand is in een handomdraai aan elk leeg notitieboek of organizer te bevestigen en verdeelt het gewicht gelijkmatig, zodat je nooit onder het gewicht gebukt gaat. En het beste van alles is dat hij sterk genoeg is om 10 tot 15 keer per dag op een map te drukken.

De duurzame sluiting

Voor de sluiting van je bullet journal heb je een sluiting nodig die stevig en betrouwbaar is. Wij raden de beproefde ritssluiting aan. De rits wordt geleverd met een levenslange garantie, en zal je nooit in de steek laten. Als de sluiting van je bullet journal het begeeft, vervangen wij hem kosteloos. Dat maakt onze garantie sterk en betrouwbaar.

De comfortabele bladwijzer

Wij zijn grote fans van de comfortabele boekenlegger, omdat hij meer doet dan alleen je naam lezen. De comfortabele boekenlegger is slipvast en kan in 3 verschillende standen worden gezet, afhankelijk van uw smaak. Bovendien heeft hij een lange levensduur, waardoor het wat ons betreft een waardige investering is.

ids thema’s voor het perfecte notitieboek

Of je nu wilt dat het alles zegt met een sterke Louis Uploader of je artistieke kant wilt laten zien met een kleurrijke krabbel op een stevig gelinieerd notitieboek, wij hebben een grote verscheidenheid aanids ontwerpen voor je gevonden.

De perfecte kleur

Natuurlijk is het de kleur die een notebook geweldig maakt. We hebben het hier over 17″ hout van topkwaliteit met een warme chromen afwerking, waardoor het een stijlvolle aanvulling is op elk kantoor. Als u niet van de gepolijste look houdt, kunt u ook kiezen uit een aantal andere geweldige kleurenschema’s. U zult merken dat u de voorkeur geeft aan een notebook met een klassieke uitstraling, of het nu zwart is of ton-sur-ton rood. Tinten als marineblauw en soortgelijke tinten zijn nu erg populair, dus zorg ervoor dat je een voorraadje van deze kleuren en meer inslaat zodra ze op de markt komen!

De aantrekkelijke enveloppe

Dit kenmerk is vooral belangrijk als je een bullet journal gebruikt. Hoe mooi je outfit ook is, als je geen mooie envelop hebt, is de hele look verpest. Ze kunnen klein genoeg zijn om in je zak mee te nemen (zo zijn ze in de eerste plaats vrij duur geworden, geloof het of niet), of groot genoeg om de binnenkant van je enveloppenvoorraad te vullen. envelop. Deze zijn niet super duur, maar het krijgen van de juiste is. Je kunt er een vinden die bij je persoonlijkheid, uiterlijk en prijsklasse past.

Hoe je er ook uitziet, het is essentieel dat je een kleur vindt waar je je prettig bij voelt. Modieus zijn (ook bekend als “paspoortmode”) helpt enorm, maar een notitieboek hebben dat ook functioneel is, is net zo belangrijk. Je notitieboek zegt veel over jou en je smaak, dus het moet een mooi accessoire zijn, maar het moet ook een kwaliteitsvol exemplaar zijn dat bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Zorg ervoor dat je een notitieboek kiest dat een statement maakt.

 

LEES MEER : 

Leave a Reply

Your email address will not be published.