Wat is biologisch voedsel?

Ballenkoning

 

 

 

 

Onze trouwe klanten vragen zich af waarom ze al een tijdje niet meer bij ons kunnen winkelen. klachten in tegendeel, want het lijkt erop dat deze groothandel (gehaktballen, gehaktbrood, gehaktballen, noem maar op) nog steeds een probleem is.

Als u geen oplossing voor dit probleem kunt vinden, moet u De Ballenkoning een bericht sturen. Ik zit al heel lang in dat vak en ik heb meer dan 10 jaar gedoe door deze kwestie als zeer de moeite waard ervaren. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk vrijheid te geven. Gaandeweg hebben we de zaak en onszelf gestabiliseerd. Tot nu toe gaat alles goed.

Er is echter een probleem. Het probleem is enorm. Zelfs ik kan geen aantallen klanten bedenken de huidige statistieken voor geheel Europa of de wereld hebben megalithische proporties. Hoe is dit mogelijk? De sleutel is niet moeilijk te achterhalen. Ja, ik begrijp de Europese Unie. Nog maar een paar jaar geleden waren we veel kleiner. stonden erachter en deden een marktanalyse. Toen begonnen we net in te breken in de Amerikaanse markt. Zo veel Amerikaanse markten voeren ons product in vergelijking met markten in Europa en andere plaatsen waar we net zijn begonnen. Tot nu toe kan niemand achterhalen waarom dit het geval is. Maar om eerlijk te zijn, als we rondkijken in de wereld, zal je zien dat de welvarende markten zijn: New York, Sao Paulo, Tokyo, Vakantie, Gensis, Worldwideache, Gwarts, Royal Caribe, Chloorvrij, en nog veel meer. En dit zijn de bedrijven die voorop lopen bij het introduceren van nieuwe claims en nostrums die verband houden met superieure gezondheid en fitness.

Natuurlijk ben ik me ervan bewust dat ik erg riskant klink, maar wie weet? De Amerikaanse overheid is historisch gezien overgereguleerd, niet uit vrije wil, maar door verplichting. En overregulering is niet goed voor het Amerikaanse volk. Het gaat niet alleen om de werkloosheid hoog te houden, maar ook om de medische zorg laag te houden. Het Amerikaanse volk zal dit spoedig begrijpen als het de tekenen van chronische ziekte in de vele lagen van zijn land nog niet kan zien. Er is een grote behoefte aan meer thuiskoks om een eind te maken aan de tijdrovende noodzaak voedsel te kopen van straatverkopers.

Biologisch voedsel

Als u op zoek gaat naar een of ander zelfgemaakt of bijna-gemaakt product van een website over biologische voeding, zult u wellicht zeer verbaasd zijn over het aantal claims en tegenclaims die door de verschillende bedrijven worden gemaakt. In de “echte wereld” van biologisch voedsel is het inderdaad onmogelijk om uit te maken welke claims juist zijn. Per definitie staat biologisch geen enkele verwerking door middel van kunstmatige methoden toe. Wat volgens biologische voedingsmiddelen wel mag worden verwerkt, is biologisch geteeld.

De etikettering van biologisch voedsel gebeurt op twee manieren. Ten eerste wordt op het etiket meestal vermeld of het product “biologisch” is geteeld en soms wordt de boeren gevraagd een attest te ondertekenen. Dit wordt gedaan om aan te tonen dat zij niet in de val zijn gelokt om voor een basisproductprijs te werken. Het proces is vergelijkbaar met dat van een ander Nationaal Biologisch Programma (NOP).

De tweede methode voor biologische levensmiddelen bewijst het niveau van behandeling dat specifieke telers hebben gekregen. Deze maatstaf wordt gemeten aan de hand van de voorschriften die zijn vastgesteld voor de geteelde gewassen en de kwaliteit van de grond.

De regels die betrekking hebben op de geteelde gewassen zijn in het algemeen:

1. biologisch geteelde gewassen zijn niet genetisch gemodificeerd (GGO’s).

2. Het biologische voedsel verdraagt geen bestraling, geen drugs en geen mestafval.

3. De biologische huizen en eigendommen worden geïnspecteerd door gerenommeerde externe inspecteurs, die ook het land wegen, en er kan rekening worden gehouden met zaken als wasmachines.

4. Er wordt geen gebruik gemaakt van genetische manipulatie van dieren, planten of microben.

5. Het land is vrij van bestrijdingsmiddelen, chemicaliën, zware metalen en andere giftige stoffen.

6. Als zij het voedsel van een biologisch landbouwbedrijf betrekken, moeten zij de verantwoordelijkheid voor de bodemkwaliteit op zich nemen.

Dit zijn de algemene regels voor biologisch voedsel. Zoals u ziet zijn er veel verschillende normen en voorschriften, waardoor u, voordat u aan “biologisch” denkt, misschien denkt dat ze allemaal hetzelfde zijn en ons gewoon voor de gek houden.

Het USDA bio zegel heeft ook verschillende andere methoden en methoden van certificatie, zoals:

1. De producten zijn getest op biologische ingrediënten, en

2. Consumenten worden getest op biologische allergieën.

3. rubbervrij van binnen en buiten;

4. biltongary plant en snijbloem,

5. De grond wordt kunstmatig beplant om biologische gewassen te verbouwen, en

6. plantaardige grondstoffen die met de hand worden behandeld, worden niet gemengd met conventionele methoden die niet het label “biologisch” dragen.

Dus als je de reclame niet gezien hebt, weet je het nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.