Waarin onderscheidt Marmar zich?

Marmar Copenhagen

 

 

 

We hebben dit systeem nu al een tijdje en zijn dol op de resultaten die we krijgen. Hoe ouder ik word, hoe minder ik van winkelen houd, want het enige wat ik lijk te kopen is speelgoed. Nu zie ik zoveel leuke cadeautjes dat ik niet alleen maar plastic geld hoef te kopen of iets voor in huis. Sommige van de leukste dingen die we hebben gevonden zijn jurkjes, speelgoed, handdoeken, ugg laarzen, mokken, stickers, en wat al niet meer.

Het beste deel is dat we zoveel unieke resultaten krijgen. We hebben mensen gehad die contact met ons opnamen en zeiden dat ze nog nooit zoiets gezien hadden. Wow, ze moeten echt out of the box zijn! Andere keren, krijgen we een aantal items die zijn copy cat ontwerpen van ergens en ze zijn net zo schattig als de originele items. Dan zijn er ook nog de mission impossible geschenken die ons sprakeloos achterlaten. Dit soort geschenken zijn altijd leuk om te geven. Het moeilijkste is te beslissen wat je als eerste krijgt, de rest is makkelijk.

We hebben hier veel plezier mee. De kinderen vinden het geweldig om een doos of twee repen te krijgen en mee te spelen als we een parade van speelgoeddozen houden. Als we een strandfeest houden, zetten de kinderen de picknicktafels in de rij en spelen ze strandspelletjes. Ik denk dat het beste van alles is dat iedereen het naar zijn zin heeft. We genieten van elkaars gezelschap en kunnen tegelijkertijd ontspannen.

Hoe zijn we zo populair geworden? Nou, niet alleen dat we unieke cadeaus verkopen, maar we maken ook de onze de enige originele items in de winkel. Zoals eerder gezegd zijn al onze producten origineel, van de candybars, tot de sieraden, tot de strandlakens, tot de auto’s. In het begin snapten we het niet, omdat we dachten dat de meeste winkels dezelfde dingen verkochten. Maar toen zagen we dat we unieke artikelen hadden om aan onze vrienden te geven.

We hadden een klant die binnenkwam met een halfdood apparaat, en een andere klant komt binnen met een relatiegeschenkkaart, en zegt dat hij dat nog nooit heeft gezien. Dan zien we de klant glimlachen en bedankt zeggen en we antwoorden met een glimlach van onze eigen. Dan zegt hij weer tegen ons, dat hij van ons gehoord had van een vriend, en dit is de eerste keer dat hij ooit gezien heeft dat wij leuke cadeautjes voor kinderen verkopen.

Deze glimlach vertelt ons dat dit voorwerp niet gewoon is! Dat het geen alledaags ding is dat je in een speelgoedwinkel kunt vinden. Inderdaad, als je deze cadeaus koopt, koop je niet zomaar iets om je kind gelukkig te maken, je koopt een origineel stuk dat nuttig zal worden voor je kind! Wat een geweldig gevoel om dat te kunnen doen, is het niet?

Wij krijgen nu al meer dan 8 jaar dit soort reacties van onze klanten, en ik kan volmondig zeggen dat het 100% gegarandeerd is dat als u één artikel probeert en u krijgt het, u niet teleurgesteld zult zijn. Wij garanderen het!

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.