Prepaid telefoonkaarten

Geschenkpakket

 

Prepaid telefoonkaarten zijn prepaid instapkaarten die kunnen worden gebruikt als een creditcard. Het belangrijkste verschil is het ontbreken van Accelerated Credit Card verwerkingskosten. Dit resulteert in een betere online service van providers en een goedkopere deal voor gebruikers.

Prepaid kaarten worden uitgegeven door instrumenten van een of meer van de grote marktdeelnemers, zoals theigating, the custards, the eurers, en anderen. De kaarten worden gebruikt in bepaalde winkels en voor bepaalde diensten (alleen in sommige staten). De kaarten worden gebruikt als betaalmiddel.

Mensen kunnen aankopen en transacties via prepaid kaarten regelen, omdat deze niet bij gewone bankcomputers zijn geregistreerd. In plaats van gebruik te maken van iemands portemonnee, een persoon die vaak kaarten weggooit, wordt mensen aangeraden een creditcard te gebruiken. registratie kan nodig zijn om ze te gebruiken. Populaire prepaid rijbewijzen zijnWallet cardsin Texas, New York, Illinois, Federal Trade Commission en anderen.

Mensen gebruiken mobiele telefoons om te vertellen wat er aan de hand is, ze gebruiken hun televisies om naar programma’s te luisteren. Ze gebruiken ook PDA-apparaten. Al deze dingen worden gedaan met creditcards. Vaak hebben mensen een portefeuille in hun zak en houden zij hun kredietkaarten en rijbewijs bij zich, en gebruiken zij hun kredietkaart om de volledige prijs van hun aankopen te betalen.

Ander gebruik:

Ecard worden gebruikt om water- en elektriciteitsrekeningen te betalen. Tankstations gebruiken ze om chauffeurs te betalen. Sommige ziekenhuizen gebruiken ze om chauffeurs te betalen en soms worden op deze manier ook bonnen voor gratis ritten gegeven. Online aankopen worden ook met creditcards gedaan, omdat dat handiger is. Enkele van de meest gebruikte manieren zijn aankopen bij online levensmiddelenwinkels en andere instellingen.

Het is heel gemakkelijk om creditcards online te gebruiken voor bijvoorbeeld een geschenkpakket. Als u een creditcard hebt en een actieve rekening bij een winkel, kunt u die gemakkelijk gebruiken om uw online aankopen te betalen.

Het is een goed idee om virtuele kredietkaartnummers te gebruiken. Sommige verkopers eisen dit voordat u een rekening kunt openen. Het enige voordeel is dat het onhandiger voor u is, en u moet de actieve rekeninginformatie periodiek doorgeven.

Gebruik oz ontvangstbewijs om een spoor van uw aankopen te maken. Nadat u op de koopknop hebt gedrukt, probeer dan een afdruk te maken van het oz-bonnetje. Op die manier kunt u uw transacties categoriseren en bijhouden. U kunt controleren welke artikelen u hebt gekocht door de overeenkomstige informatie in te vullen op de velden. Maar zorg er wel voor dat u een creditcard gebruikt, want er moeten virtuele creditcardnummers worden gebruikt.

Als je geen kredietkaart gebruikt, zijn er bepaalde Craigslist oplichtingen die oplichterij zijn. De verkoper zal vragen dat u hen het geld terugstuurt dat u niet gebruikt. De oplichter gebruikt het retouradres op je creditcard om het geld te sturen. Als u op het punt komt dat u niet meer wilt kopen, laat de verkoper dan weten dat u klaar bent met de transactie.

Nog een andere Craigslist zwendel is diegene die geld stuurt naar iemand die tijdelijk in een ander land woont. Craigslist waarschuwt tegen het sturen van geld naar deze mensen: “U moet een schriftelijke verklaring bij uw cheque voegen, waarin staat dat u begrijpt dat al het geld dat u op de rekening heeft gestort persoonlijk en breekbaar is, en dat u al het geld moet terugtrekken voordat het wordt afgeleverd.”

Als u het geld niet vóór de levering terughaalt, zegt de verkoper, bent u verantwoordelijk voor de kosten van de verzending. De OA-stijl die voor dit bevel wordt gebruikt is: “Ik ben niet aansprakelijk voor kosten die u niet claimt.” Met andere woorden, de verkoper zegt: “Ik ben niet aansprakelijk voor kosten die u niet claimt.” Dan zegt de koper: “Zal ik je vertellen of ik de weddenschap win?”

Stuur nooit geld dat u of iemand in Mexico speculeert op spullen die te koop zijn op Craigslistater.

 

LEES MEER : 

Leave a Reply

Your email address will not be published.