leer en meer

Plankdragers leer

 

Handles and More heeft de lijnen van lederen handvatenmappen stopgezet. De beslissing om de productie van de leer plankdragers te beëindigen was moeilijk, maar de beslissing werd genomen om door te gaan met de Handles and More productlijn. Het bedrijf wenst de terugkerende klant hun keuze van kleuren en maten aan te bieden. Handles and More wil de klant ook helpen met het ongemak van het niet hebben van de handvaten voorafgaand aan de bestelling. Met het oog hierop heeft Handles and More enkele van de andere mappen met lederen handvatten beschikbaar gesteld.

Desert Passport, Silverrast, Sandstone, Calla, Pictile, Tangerine, en Paloma zijn de kleuren in de te downloaden bestandsdocumenten. De kleuren Silverrast, Desert Passport, en Calla zijn zeer veelzijdige tinten en kunnen worden gemengd en gecombineerd in verschillende combinaties.

Het te downloaden bestand bevat gedetailleerde instructies voor de montage van de vijl en een video waarin de procedure stap voor stap wordt uitgelegd. De video toont de juiste methode voor het monteren van de vijl en illustreert het proces van het maken van de gevouwen zak. Om de vijl in elkaar te zetten bevestigt men hem eenvoudigweg ongeveer een kwart duim aan het frame van de zak. Het frame van de zak zal een tijdje tegen de vijl kletteren en stoten, maar als het eenmaal goed vastzit, gaat het gemakkelijk open.

Het woestijnpaspoort is een eenvoudig proces. Neem gewoon het paspoort en volg de aanwijzingen om het te vouwen. Zodra de stap is voltooid, ziet het paspoort eruit als een miniatuur leger van gevouwen papier. Het paspoort geeft een professionele afwerking aan elke Pocketmap. De textuur van het desert paspoort is glanzend en het algemene gevoel is casual en stevig.

Het woestijnpaspoort is verkrijgbaar in de volgende kleuren: rood, geel, groen, blauw en zwart. Het woestijnpaspoort komt in een volledige Kleurenversie voor Fotosjabloonbladen, en een kleine vouwstrook voor identificatiekaarten. Deze paspoort producten kunnen worden gebruikt voor luchthavens, locaties, clubs, hotels en nog veel meer. Handvaten en sluitingen zijn niet inbegrepen bij het paspoort. Om er zeker van te zijn dat uw paspoort correct past, e-mail of bel hun Customer Service desk om uw maat te verifiëren alvorens af te drukken. Bovendien zou u geen probleem moeten hebben om de aanpassingsmarge naar uw voorkeur in te stellen.

 

LEES MEER  :

Leave a Reply

Your email address will not be published.