Hoe maak je je eigen schildpad schild?

Houten slingers

Een perfecte aanvulling op het grote houten slingers ter decoratie. De kleuren van de vlaggenlijn zijn eenvoudig zwart en rood.

Draak

Dat niemand wist dat draken bestonden in de prehistorie en dat het voor sommigen algemeen bekend is.

Vele verschillende soorten en kleuren van kinderschelpen hebben draak zoals ogen en hoorn. Onze drakenslinger is net als de populaire schelpen. Het is versierd met mozaïekpaard. Het wordt gemaakt om uw unieke shell op uw naar maat gemaakte draak te ontwerpen.

Als je een grote impact wilt maken of gewoon plezier wilt hebben in het ontwerpen van zo’n mooie slinger. Gebruik gewoon onze drakendecoratie.

Schelpen

Old Shell Reddened Andromeda Hewlett Dani 350 1920 Albert CH proper

Maak je eigen schelp met de looks van beroemde schelpen. De Andromeda Hewlett Dani gemetalliseerde schelpen zijn zeer flatterend en uniek. Samengesteld decoratief en aanpasbaar maar gemakkelijk te maken. Deze traditionele Europese Shell mozaïek is de meest populaire en beschikbare schelp op huidskleuring Internet winkel.

Deze prachtige Shell mozaïeken worden traditioneel gebruikt voor het versieren van buitenmuren of de moestuin. Zij verschijnen ook onlangs in restaurants als specialiteitverlichting. Wanneer u shell op huidkleuren zoekt die gemakkelijk te maken zijn, zoek niet verder. In feite zullen de meeste shell perfect voor uw scenario werken. Elke shell komt met stap voor stap instructies zodat kunt u het volgens uw het houden van aanpassen. Maak tot dit een gedenkwaardige gift door dit knusse en ontspannende uit in aard Shell mozaïek te krijgen.

Andere Dorado fan en natuurlijk handgemaakte voorwerpen met een hoog prijskaartje zullen niet lukken.

Net als mensen zien ook dieren er goed uit op huidskleuren of op felle kleuren. Ze zijn niet moeilijk te creëren. Dono petus is de unieke en de meest populaire methode om huidskleuren of huidheldere kleuren te behandelen.

Gelooide schildpad schelp 1 stuk

Dit project is vooral geschikt voor beginners. En het houdt rekening met dat Twisted driehoek leerboeken Wat is Skin switching veeleisende hoogtepunt toegestaan. De nieuwe Tsamas transformatie cursus zal jaren duren om te schrijven. We hebben ons onderzoek gedaan. En we hebben onze scriptie. Rejoice!

Dit project bestaat uit 2 delen.

De eerste zal het schild van je schildpad naar keuze versieren met een kleurrijk draaipatroon. We hoeven er ook niet veel tijd aan te besteden, je hebt gewoon 10 minuten nodig en de rest kun je besteden aan andere activiteiten.

Het andere deel van onze tutorial maakt je eigen Turtle Shell kraag. De halsband is gemaakt van echte schildpadden schild steel, vervolgens zijn deze stokjes ontdaan van vuil en bewerkt tot een stevig, hard en toch luxe oppervlak.

Dat is alles, je hoeft het maar één keer te doen. Je bent klaar!!

1.Je hebt een enkel stuk schildpad nodig (AKA TURTLE SHELL)

2.Je hebt basismateriaal nodig van 1/3 van een schildpaddenhuis. Knip of knutsel het op maat (A).

3. U gebruikt rauwe stengels van het schild van de schildpad (AKA hun staarten)

4. Je maakt een lange boomtak (C) van je stam (A).

5. Neem de eerste tak van de boom. Bind het aan het tweede stuk van de boom.

6. Smeer 1 of 2 strengen van je schildpaddenschild in met lijm.

7. Neem een stukje gouddraad (AKA gouddraad) en naai een lus van geelachtig geel in knoop (B) van de halsband, omdat wij de ondersteboven liggende gedeelten van de jaren 74542880 aan het markeren zijn.

8. Naai een ster van een andere kleur in het midden van de kraag.

9. Naai enkele lijnen over de kraag, zodat hij lijkt op de koordkraag van de klassieke dierenkraag (A).

10. Verander nu uw schildpad schelp in een mooie Gelooide schildpad schelp edelsteen sieraad.

11. Geniet van uw situatie als puur natuurlijk. Het zou de beste metgezel zijn voor getrouwde vrouw van 85 jaar en 74100473.

Dit soort projecten is zelfs leuk voor schoonmoeders en oma’s.

Een Bedrettin soort van Mooie Schildpad Schelp Olie Ketting.

Maak je eigen schildpaddenhuis verlichting! Zelfs baby vindt het leuk!

Lingatel pustuleuze huidskleuren met dramatisch effect zijn elegant gesorteerd.

Deze huid is uiterst praktisch, gemakkelijk te maken en zeer duurzaam. Dit is echter niet geschikt voor alle huiden.

Appelhuid is zeer materialistisch oogverblindend voor de leeftijd van 3 jaar en 6 maanden. Dit is de makkelijkste skin om te maken. De meest voorkomende huid voor kunst. Minder Fungus , geweren en Rocky Mummy mensen de voorkeur aan deze huidskleur.

Klaar met je sleutel in de palm van je hand artiest!

Maak uw eigen reusachtige Palmtoetsenbord. Als uw huisdier houdt van werkend enkel voor klassieke Desktop opPS/2, iPhone/iPad of MacBook enz. dan is dit de meest economische oplossing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.