Hoe gebruik je een reisformaat handdoek?

Pluizentondeuse

Als u geen kleine kit hebt, kunt u een reisformaat handdoek en een stanleymes gebruiken om de pluisjes te verwijderen. Pluizen zijn erg vervelend en kunnen zelfs gevaarlijk zijn. Iedereen weet hoe gevaarlijk pluizen zijn, en je wilt jezelf niet in deze situatie bevinden 🙂

Raak vertrouwd met de volgende hulpmiddelen. Deze kunnen u helpen bij het zoeken naar een pluizentondeuse.

Eerst moet u leren hoe de tondeuse werkt. Hier is een basisoverzicht.

Je hebt twee gereedschappen. Een tondeuse en een trimkam. Dit soort gereedschap knipt naar het haar toe (in de richting van de weerkaatsing).

Je doet een stukje plasticfolie of iets dergelijks om de tondeuse. Stop de tondeuse in een doosje nadat je hem eruit hebt gehaald.

Hier is een foto instructie van hoe een doos rond de Doily Clipper te zetten.

Als je het haar hebt geknipt, leg je het in een bakje. Het lichaam van de tondeuse kan op en neer bewegen, dus u moet het bakje kantelen om het haar schoon te maken.

Verwijder alle haren die in de tondeuse zijn achtergebleven. Ik raad niet aan om dit handmatig te doen. U moet zorgen voor voldoende ruimte in de bak.

Terwijl de haren nog in het bakje vastzitten, moet u een schuurpapiertje (zoals een krijtje of een credit card) gebruiken om de haren eruit te vegen. Als u een doekje hebt gebruikt, zult u dat willen gebruiken om uzelf daarna af te vegen:

Maak je geen zorgen over al het gruis. U hoeft zich waarschijnlijk geen zorgen te maken over het verwijderen van de rafels (gelukkig maar).

Als je de haartjes aan de zijkanten van de tondeuse wilt verwijderen, probeer dan wasknijpers te gebruiken om die haartjes los te maken. Ik gebruik de haarspanner, maar je kunt ook op deze manier werken.

Wat je ook kunt doen is het meelevende toiletpapier wassen waar de tondeuses mee kwamen. Echt vervelend om een tondeuse te hebben met een mousseline handdoek.

Als je dat doet, is je haar gemakkelijker te bewerken. Trek de haren er zo veel mogelijk uit. Nadat je je haar hebt gewassen, gebruik je plastic spray om de stoppels op je handen te verwijderen.

Meer snoeitips

Een goede tondeuse geeft u veel vrijheid achter de kleine schaar. Kortere tondeuses (die met een lang mes) kunnen worden gebruikt voor de bovenkant van het hoofd en de achterkant van de nek nether regionen. Ze zijn niet hard te openen en met de hand schoon te maken. Knippen met haargels of zachte borstels verbetert de reiniging, maar het kan het haar ook minder zacht doen lijken. De beste tondeuses zijn die welke diagonaal trimmen en het haar van de rug verwijderen dat alleen geschoren is. De hoeveelheid haar die kan worden verwijderd, varieert van een hoeveelheid tot een mate die het vermogen van de tondeuse te boven gaat. Hoe lang heeft uw haar nodig? Zeker, soms lijkt een kleine hoeveelheid minder dan nodig. Maar als je genoeg nodig hebt om te zien, of als je een unieke stijl wilt hebben, kan het zijn dat je veel haar overhoudt, ook al is het korter dan normaal. Je wordt eraan herinnerd dat je niet aan je haarzakjes mag trekken of rukken.

De methode om het haar rond de oren te trimmen en de zijkanten van het gezicht te laten staan is iets anders, maar niet moeilijker dan voor het verwijderen van het haar aan de onderkant. De oren omvatten het voorhoofd, de neus, de kin en het kinbeen. De neus bestaat uit de onderkant van de neus, de voorkant van de neus, de blosjes en de punt. Door alleen het voorhoofdshaar over het oor te laten vallen, kun je het uiterlijk van je gezicht veranderen. Maar uw eigen oordeel over wat “te veel” is, hangt af van uw soort persoonlijkheid.

Hier is een foto-tutorial die laat zien hoe u zich kunt ontdoen van donsharen.

En hier zijn we aan de onderkant van de haarloze fotogalerij! We hebben nu een totaal van 6 ervaringen die de haarloze trend laten zien, en ik denk dat je twee kenmerken ziet die voor een betere haarloze look zorgen:

De neus wordt verbonden door een haarlijn die zowel langer als dunner is. Als je geen moedervlek hebt, verwijder je ook gelijktijdig je kin- en kinharen, zonder behalve de neusharen te verwijderen

Door het verwijderen van haren in de nek, krijg je niet de uitstraling van een nek tattoo. De beide kanten van de hals kunnen er hetzelfde uitzien met hun eigen haarconfiguratie

OK Nu, laten we eens kijken naar de verschillende behandelingen. Dit zijn mijn favorieten.

Masker voor ontharing van de kin De truc achter dit masker (reeds gebruikt door de beroemde schilder) is de druk op de neus. De neus moet worden geschoren. Het helpt ook dat het delicate, ademhalingsgedeelte perfect is afgesloten om ervoor te zorgen dat geen lavendelschuim adem loslaat. Dit zijn de basisinstructies van dit masker: 45 minuten inhouden.

Lees meer

Kleefroller
Kledingroller

Leave a Reply

Your email address will not be published.